St. Paddy's Quiz | Jackson Free Press | Jackson, MS

St. Paddy's Quiz

photo

1. What river is dyed green every St. Patrick's Day?
A. Snake River
B. Mystic River
C. Chicago River

2. Which city boasts the world's shortest St. Paddy's Day parade distance?
A. Reno, Nev.
B. Aspen, Colo.
C. Hot Springs, Ark.

3. The St. Patrick Battalion flag's motto is "Erin Go Bragh," which means:
A. Pot of Gold
B. Love of the Irish
C. Ireland Forever

4. You may kiss the Blarney Stone in which castle?
A. Blarney Castle
B. Smyth Castle
C. St. O'Donnell Castle

5. "Leprechaun: In the Hood" stars what famous rapper?
A. Ice Cube
B. Ice-T
C. Ice Cream

6. The song "I'm Looking Over a Four Leaf Clover" was made popular by what artist?
A. Tom Jones
B. Art Moony
C. Benny Ham

7. Who was the 2008 Green Party candidate in the U.S. presidential election?
A. David Cobb
B. Cynthia McKinney
C. Porter DeGrassi

8. What is St. Patrick's given name?
A. McInnis Randolph
B. Maewyn Succa
C. Patrick O'Neil

9. What year did Hal & Mal's host its first St. Paddy's parade?
A. 1977
B. 1980
C. 1982

10. In what movie is Harrison Ford chased through a St. Paddy's Day parade?
A. "Back From the Dead III"
B. "The Chase"
C. "The Fugitive"

Answers
1. C, 2. C, 3. C, 4. A, 5. B, 6. B, 7. B, 8. B, 9. C, 10. C

Like independent media outlets around the world, the Jackson Free Press works hard to produce important content on a limited budget. We'd love your help! Become a JFP VIP member today and/or donate to our journalism fund. Thanks for considering a JFP VIP membership or one-time support.

Comments

Use the comment form below to begin a discussion about this content.

comments powered by Disqus